Přátelé
svobodného
Ruska
Sobota 27. července. Svátek má Viktor.

Debata s Ministrem zahraničních věcí ČR Janem Lipavským

AktualityNaše práce 18.01.2022 | 11:16

Na první výročí návratu Навальный Алексей zpět do Ruska 17. ledna 2021 jsme s ministrem zahraničních věcí Jan Lipavský – ministr zahraničí ČR uspořádali debatu naší platformy za účasti českých poslanců, senátorů a zástupců neziskového sektoru.

Mnohokrát děkujeme panu ministrovi za jeho příspěvek do diskuze o vztazích se současným Ruskem a také za velmi zajímavou debatu na téma revize vztahů s Ruskou federací, včetně v rámci jednání uvnitř EU a NATO.

Česko má v panu ministrovi a Ministerstvo zahraničních věcí České republiky pod jeho vedením silný hlas podpory demokracie a lidských práv ve světě, včetně Ruské federace, a demokratické Rusko cenného spojence!

Děkujeme také panu senátorovi Marek Hilšer za milé pozvání do Senát Parlamentu ČR, kde jsme se za dodržování přísných pandemických opatření mohli konečně sejít i fyzicky.

Via Olga Richterová – místopředsedkyně Sněmovny David Smoljak Hayato Okamura Pavel Paulie Havlíček Česká pirátská strana Asociace pro mezinárodní otázky/Association for International Affairs

Odkaz zde.